Telefonbloggare och feminist

Sony Experia Sola


skrivet den 28 okt av Admin, klockan:07:14
Jag har ju genom åren testat en del olika Sony telefoner och jag känner till dem ganska väl måste jag nog säga. Nu var det alltså dags att testa den allra senaste, nämligen Sony Experia Sola, som har en speciell funktion som jag i alla fall inte känner till att någon annan telefon har. Den här telefonen har den så kallade flouting touch vilket innebär att man inte riktigt behöver vidröra skärmen för att telefonen ska reagera. Detta är naturligtvis intressant och mycket tilltalande och allt nytt är ju intressant. Jag kände mig precis som ett barn när jag testade den här funktionen som jag nog kan säga att alla kommer att uppskatta. Hur kul det blir i längden är dock lite svårt att säga. Om detta är nyhetens behag som i alla fall får mig att vilja ha den här telefonen det vet jag inte.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt