Telefonbloggare och feminist

Sony Experia P


skrivet den 01 nov av Admin, klockan:07:14
En annan nyhet när det gäller Sony är det som finns i en av deras nykomlingar, nämligen Sony Experia P. Den här telefonen har nämligen en funktion som kallas för white magic. Med den hör funktionen ska du alltså kunna se bättre i solljus. Detta låter ju faktiskt hur bra som helst. Jag själv blir väldigt lätt irriterad när jag är utomhus och inte har någon som helst möjlighet att se vad det är som står på skärmen. Jag har ännu inte testat den här telefonen men enligt de recensioner som jag har läst så ska den vara mycket bra då det gäller just den här biten. För övrigt verkar den inte ha särskilt många andra nya funktioner som sticker ut men för mig personligen skulle detta räcka för att jag skulle vilja köpa den. Jag tror dock att det ganska snart kommer att komma ut andra telefoner med liknande funktion och hur just den här kommer att stå mot de andra är ju lite svårt att säga nu.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt