Telefonbloggare och feminist

Huawei Ascend G300


skrivet den 24 okt av Admin, klockan:07:13
När det gäller just den här telefonen så är det nog ingen som missar att skärmen här är större än vad skärmar vanligtvis brukar vara. Det är nog det allra första som man tänker på när man håller den här telefonen i handen. Jag personligen tycker att detta är mycket positivt och säkert många andra också. När mans edan börjar använda telefonen så märker man ganska snabbt att upplösningen inte är lika bra som på många andra mobiler vilket man märker så fort man tittar på ikonerna. När mans edan ska klicka sig fram får man en känsla av att skärmen inte är så känslig som skärmar vanligtvis är och jag fick trycka ganska hårt för att mobilen skulle reagera. Nu är just detta kanske inte ett problem i sig. Jag irriterade mig lite över detta men det har nog att göra med att jag precis innan hade testat en del andra telefoner. Vem vet, om jag hade testat den här först så kanske jag inte alls hade reagerat på detta.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt